No.75

No.75

No. 75 is een vakantiewoning voor maximaal vier personen in het centrum van Mechelen, Zuid-Limburg. Het is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen dankzij de nabijheid van vele wandel- en fietsroutes. 

Bovendien zijn er gezellige cafés en restaurants op loopafstand te vinden. Het pand, oorspronkelijk gebouwd in 1800 als typisch Limburgs vakwerkhuis, is onlangs gerenoveerd met veel aandacht voor behoud van authentieke elementen. 

Nu is het een mooie en knusse vakantiewoning geworden. 

Wist je dat?

De woning op loopafstand ligt van de gezellige dorpskern van Mechelen!
+6

Accommodatie


De vakantiewoning heeft een ruime hal die leidt naar een knusse zithoek, eethoek en een half open keuken. De slaapkamers en moderne badkamer bevinden zich op de bovenverdieping.
De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een extra slaapplek op de vide voor maximaal twee kinderen. De authentieke houten balken constructie draagt bij aan de fijne sfeer.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Parkeren


Een parkeerplek is beschikbaar.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar No.75. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van No.75

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!