La Vie Limburg

La Vie Limburg

De eigenaren van deze vrijstaande Scandinavische woning in Slenaken, omgeven door de heuvels van Zuid-Limburg, willen graag hun geliefde vakantiehuis genaamd La Vie Limburg met je delen. 

De naam is afgeleid van de namen van hun dochters, Laura en Evie, en verwijst naar het goede leven in Limburg. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de goede dingen in het leven.
+6

Accommodatie


De woning betreed je via het souterrain, waar zich een fietsopslagplaats, badkamer en thuisbioscoop met toegang tot een buitenruimte met loungehoek en open haard. 

Op de eerste verdieping is een moderne leefruimte met een sfeervolle zithoek, grote houten eettafel en een goed uitgeruste, open keuken. 

Op de tweede verdieping liggen drie tweepersoonsslaapkamers en een ruime badkamer. Een slaapkamer heeft een overdekt balkon met uitzicht op het Zuid-Limburgse landschap.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


 De woning beschikt over een goede, uitgeruste, open keuken.

Parkeren


Een parkeerplek is beschikbaar.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar La Vie Limburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van La Vie Limburg

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!