Detail

Hoeve Villare

Op één van de mooiste plekken in het heuvellandschap nabij bergdorpje Vijlen ligt pal naast het Wijndomein St. Martinus de sfeervolle Hoeve Villare.  

De Hoeve heeft naast een familiehuis voor twaalf personen twee zespersoons en drie vierpersoons vakantieappartementen, ieder voorzien van living, eigen complete keuken, in beige marmer uitgevoerde badkamers met nieuw sanitair en luxe boxsprings met kwaliteitsmatrassen inclusief een topper.

De Verrekijker (vier personen) en De oogappel (zes personen) hebben een terras met direct uitzicht op het heuvellandschap. De verrekijker beschikt tevens over een tweede badkamer met jetstreambad om heerlijk te kunnen relaxen tijdens het beluisteren van je eigen streaming muziek.

De tuin van ruim een hectare biedt een schitterend uitzicht over de omliggende heuvels in het Geuldal, maakt onderdeel uit van het stilte- en wandel/fiets-gebied en staat er garant voor om op adem te komen midden in de natuur.

Tips

Je kunt heerlijk wandelen en fietsen direct vanuit de hoeve. Maar je kunt ook lekker in de tuin (ruim een hectare) een boek lezen of een bezoek brengen aan de naastgelegen Wijngaard St Martinus.
+16

Accommodatie


Elk vakantieappartement is voorzien van een ruime living voorzien van gezellige meubels, een zithoek met televisie, een eigen keuken met kookplaten, bakoven, magnetron en koelkast, badkamer(s) met geheel vernieuwd sanitair en luxe boxsprings.

De Oogappel (zes) en De Verrekijker (vier) hebben een terras met uitzicht op de heuvels. De Wijngaard (zes), De Wandelaar (vier) en De Boswachter (vier) hebben een eigen terras aan de binnenhof.

De hoeve heeft een prachtig aangelegde tuin met zitjes.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Vijlen en omgeving heeft meerdere leuke restaurants, ieder met eigen specialiteit en sfeer, zoals:

Hotel-Restaurant Vijlerhof (bergdorp Vijlen), Cubra Libre (bergdorp Vijlen), Boscafé 't Hijgend Hert (even buiten Vijlen in het Vijlener bos), Sha'aam (in Wittem, Syrische keuken) en Restaurant Buitenlust (even buiten Vijlen).

Parkeren


De hoeve beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Openingstijden


Hoeve Villare is het gehele jaar geopend. Via de kalender zijn korte weekenden (vrijdag 15.00-zondag 15.00 uur), lange weekenden (vrijdag 15.00-maandag 10.00 uur), midweken (maandag 15.00-vrijdag 10.00 uur) en weken (vrijdag-vrijdag of maandag-maandag) te boeken. Afwijkende periode in overleg mogelijk. Vakanties en feestdagen kunnen afwijken.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve Villare. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hoeve Villare

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!