Hoeve Schevey

Hoeve Schevey

Midden in het heuvelland, met uitzicht over de hoogstamboomgaard en heuvels ligt Hoeve Schevey. Hoewel de inrichting van de traditionele langgevel boerderij veranderde, en de drie vakantiewoningen zijn ingericht met de luxe van vandaag, is het authentieke karakter en de landelijke sfeer van Hoeve Schevey bewaard gebleven. Iedereen is van harte welkom, waar gasten zonder kinderen en huisdieren kunnen genieten van het uitzicht, de rust en de ruimte die Hoeve Schevey te bieden heeft.

+16

Prijs


Vanaf€ 225,00
Verblijfstarief vanaf € 225,00 per weekend.

Accommodatie


De royale vakantiewoningen (100 m2) zijn in 2016 volledig gerenoveerd en in een sfeervolle warme landelijke stijl ingericht. Indeling: twee slaapkamers met heerlijke boxspring bedden, badkamer, volledig uitgeruste keuken en woonkamer met een prachtig uitzicht over de boomgaard en het aanliggende heuvelland. Op de begane grond hebben gasten de beschikking over een inpandige garage, een tweede toilet en ruime tuinkamer met eigen terras. Linnengoed en opgemaakte bedden zijn inbegrepen.

Voorzieningen


  • TV
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet
  • Oplaadpunt e-bike

Eten & drinken


Proef Bourgondisch Limburg!
Tijdens het verblijf kennis maken met het bourgondische Limburg? Dan hebben gasten tal van mogelijkheden. In de omliggende dorpen zijn diverse gezellige eetcafés gelegen waar gasten in een informele sfeer kunnen genieten van lokale gerechten op niveau. Gasten kunnen natuurlijk ook een bezoek brengen aan één van de wijngaarden in het Heuvelland om tijdens een proeverij te genieten van wijn van eigen bodem. Waar gasten ook voor kiezen, er wordt graag advies gegeven!

Parkeren


Bij Hoeve Schevey is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein aanwezig. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen inpandige garage voor het stallen van fietsen of motoren. Interesse om een fiets te huren? Deel dit dan vooraf mee, de fiets staat dan bij aankomst klaar.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Hoeve Schevey is het gehele jaar door geopend. Een verblijf op Hoeve Schevey is mogelijk per week (vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag), midweek (maandag tot woensdag) en weekend (vrijdag tot maandag). Afwijkende verblijfsperioden zijn in overleg mogelijk. 

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve Schevey. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!