Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Hoeve Schevey

Mechelen Bezoek website Direct boeken

Hoeve Schevey

Hoeve Schevey Schweibergerweg 70Mechelen 0438501207 Stuur e-mail Naar de website

Midden in het heuvelland, met uitzicht over de hoogstamboomgaard en heuvels ligt Hoeve Schevey. Hoewel de inrichting van de traditionele langgevel boerderij veranderde, en de drie vakantiewoningen zijn ingericht met de luxe van vandaag, is het authentieke karakter en de landelijke sfeer van Hoeve Schevey bewaard gebleven. Iedereen is van harte welkom, waar gasten zonder kinderen en huisdieren kunnen genieten van het uitzicht, de rust en de ruimte die Hoeve Schevey te bieden heeft.

Overzicht

Prijs Vanaf € 225,00

Verblijfstarief vanaf € 225,00 per weekend.

Adres
Schweibergerweg 70, Mechelen
0438501207
Accommodatie

De royale vakantiewoningen (100 m2) zijn in 2016 volledig gerenoveerd en in een sfeervolle warme landelijke stijl ingericht. Indeling: twee slaapkamers met heerlijke boxspring bedden, badkamer, volledig uitgeruste keuken en woonkamer met een prachtig uitzicht over de boomgaard en het aanliggende heuvelland. Op de begane grond hebben gasten de beschikking over een inpandige garage, een tweede toilet en ruime tuinkamer met eigen terras. Linnengoed en opgemaakte bedden zijn inbegrepen.

Voorzieningen
Zwembad
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Proef Bourgondisch Limburg!

Tijdens het verblijf kennis maken met het bourgondische Limburg? Dan hebben gasten tal van mogelijkheden. In de omliggende dorpen zijn diverse gezellige eetcafés gelegen waar gasten in een informele sfeer kunnen genieten van lokale gerechten op niveau. Gasten kunnen natuurlijk ook een bezoek brengen aan één van de wijngaarden in het Heuvelland om tijdens een proeverij te genieten van wijn van eigen bodem. Waar gasten ook voor kiezen, er wordt graag advies gegeven!

Parkeren

Bij Hoeve Schevey is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein aanwezig. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen inpandige garage voor het stallen van fietsen of motoren. Interesse om een fiets te huren? Deel dit dan vooraf mee, de fiets staat dan bij aankomst klaar.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Hoeve Schevey is het gehele jaar door geopend. Een verblijf op Hoeve Schevey is mogelijk per week (vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag), midweek (maandag tot woensdag) en weekend (vrijdag tot maandag). Afwijkende verblijfsperioden zijn in overleg mogelijk. 

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hoeve Schevey. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website