Detail

Vakantiewoning Hoeve den Dreesch

Op het fraaie landgoed TerWorm ligt deze hoogwaardig gerenoveerde, luxe vakantiewoning voor tien personen. Met hart en ziel is deze voormalige woning omgetoverd tot een bijzondere, exclusieve vakantiewoning en vormt samen met de beheerderswoning een waar pareltje in het gebied. 

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+7

Accommodatie


Alle slaapkamers zijn geschikt voor twee personen en beschikken over luxe Swiss Sense boxspringbedden met een dikke tweepersoons topper waardoor je van een heerlijke nachtrust kunt genieten. Tevens is overal het authentieke balkenspel zichtbaar!
Twee slaapkamers hebben een eigen gekoppelde badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. De twee andere slaapkamers delen de ruime separate badkamer voorzien van ligbad, dubbelde wastafel en inloopdouche.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet
  • Zwembad

Eten & drinken


De keuken heeft een zeer gezellig, huiselijk karakter met als pronkstuk in het midden een ruim werkeiland. Het eiland is voorzien van een dik granieten
werkblad, met aan de voorkant drie barkrukken waardoor dit een fijn plekje voor je is om gezellig een glas wijn te drinken tijdens het gezamenlijk bereiden van een heerlijke maaltijd.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiewoning Hoeve den Dreesch. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Vakantiewoning Hoeve den Dreesch

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!