Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Hoeve Kroonen

Schin op Geul Bezoek website

Hoeve Kroonen

Hoeve Kroonen Strucht 48Schin op Geul 043-4591506/06-20068129 Stuur e-mail Naar de website
Hoeve Kroonen is gelegen in het Geuldal aan de rand van de dorpskern van Schin op Geul, Zuid-Limburg. Het is een modern verbouwde oude carréhoeve en beschikt in één vleugel naast de binnenplaats in de voormalige koeienstal en bovenliggende hooizolder over zes luxe vakantieappartementen, geschikt voor 2 tot 12 personen. Naast de appartementen is er nog een ruimte van circa 50 m2 te huur voor workshops, vergaderingen et cetera.

Overzicht

Prijs Vanaf € 240,00

Verblijfstarief vanaf € 240,00 per weekend.

Adres
Strucht 48, Schin op Geul
043-4591506/06-20068129
Accommodatie

De vakantieappartementen zijn gelijkvloers en hebben een oppervlakte van 50 m2 tot 75 m2. Ze zijn voorzien van een ruime leefruimte met luxe keuken en ruime badkamer en zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Sommige appartementen kun je koppelen zodat deze ook geschikt zijn voor grotere groepen tot circa 12 personen. In het hele complex is wifi aanwezig en in alle kamers (woonkamer en slaapkamers) zijn televisies aanwezig. Naast de appartementen is een ruim terras met voldoende privacy aanwezig.

Voorzieningen
Zwembad
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Hoeve Kroonen is gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen, zoals een warme bakker, en horecagelegenheden. In de appartementen is een luxe keuken aanwezig met een uitgebreide keukeninventaris. De keuken omvat een inductiekookplaat, combi oven-magnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Parkeren

Op het eigen terrein is een ruime parkeergelegenheid aanwezig. Hoeve Kroonen is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel met de bus alsook de trein.

Gehandicapten

Twee appartementen (voor 4 en 6 personen) zijn ingericht met gehandicaptenvoorzieningen. Via de thuiszorg organisatie is het mogelijk om verplegend personeel te regelen of extra hulpmiddelen te huren. 

Geopend

Raadpleeg de website voor de openingstijden.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hoeve Kroonen. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website