Hoeve Kroonen

Hoeve Kroonen

Hoeve Kroonen is gelegen in het Geuldal aan de rand van de dorpskern van Schin op Geul, Zuid-Limburg. Het is een modern verbouwde oude carréhoeve en beschikt in één vleugel naast de binnenplaats in de voormalige koeienstal en bovenliggende hooizolder over zes luxe vakantieappartementen, geschikt voor 2 tot 12 personen. Naast de appartementen is er nog een ruimte van circa 50 m2 te huur voor workshops, vergaderingen et cetera.
+3

Prijs


Vanaf€ 240,00
Verblijfstarief vanaf € 240,00 per weekend.

Accommodatie


De vakantieappartementen zijn gelijkvloers en hebben een oppervlakte van 50 m2 tot 75 m2. Ze zijn voorzien van een ruime leefruimte met luxe keuken en ruime badkamer en zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Sommige appartementen kun je koppelen zodat deze ook geschikt zijn voor grotere groepen tot circa 12 personen. In het hele complex is wifi aanwezig en in alle kamers (woonkamer en slaapkamers) zijn televisies aanwezig. Naast de appartementen is een ruim terras met voldoende privacy aanwezig.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet
  • TV
  • Aparte slaapkamers max. 6 personen

Eten & drinken


Hoeve Kroonen is gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen, zoals een warme bakker, en horecagelegenheden. In de appartementen is een luxe keuken aanwezig met een uitgebreide keukeninventaris. De keuken omvat een inductiekookplaat, combi oven-magnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Parkeren


Op het eigen terrein is een ruime parkeergelegenheid aanwezig. Hoeve Kroonen is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel met de bus alsook de trein.

Toegankelijkheid


Twee appartementen (voor 4 en 6 personen) zijn ingericht met gehandicaptenvoorzieningen. Via de thuiszorg organisatie is het mogelijk om verplegend personeel te regelen of extra hulpmiddelen te huren. 

Geopend


Raadpleeg de website voor de openingstijden.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve Kroonen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hoeve Kroonen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!