Detail

Hoeve Harles 15

Hoeve Harles 15 is een monumentale, typische Limburgse vakwerkboerderij. De boerderij bestond oorspronkelijk uit een (kleine) woning, een grote stal direct aan de woning verbonden en een bakhuis. 

De oorspronkelijke woning is verbouwd tot vakantiewoning. Vanuit de vakantiewoning kun je van een vrij uitzicht op het Vijlener bos genieten. De woning is direct aan fiets en wandelroutes gelegen. Rust, ruimte en natuur voor een monumentje genieten! 

Bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak inbegrepen.


Wist je dat?

Geniet van het voorjaar in het mooie Heuvelland. Vanuit de vakantiewoning heb je een prachtig uitzicht op het Vijlenerbos. De vakantiewoning is direct aan wandel- en fietspaden gelegen.

Ook gezellige restaurants op loopafstand. Je kunt boeken voor een weekend, midweek of week!
+11

Accommodatie


De gezellige, gelijkvloerse woning is geschikt voor twee personen en beschikt over een ruime woonkamer met afgescheiden slaapgedeelte, een aparte (volledig uitgeruste) keuken, badkamer en toilet.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Op loopafstand liggen diverse leuke restaurants in Vijlen en in het gehucht Holset. Ook 't Hijgend Hert is op loopafstand gelegen, dit restaurant kun je via een mooie wandelroute van circa vijftien minuten bereiken. Vijlen beschikt over een bakkerij en een buurtwinkel.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Een parkeergelegenheid is voor jouw auto aanwezig.

Openingstijden


Vakantiewoning Hoeve Harles 15 is het hele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Huisdieren kun je meenemen, dit na overleg. Maximaal één hond.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve Harles 15. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!