Hoes an de Gulp

Hoes an de Gulp

Hoes an de Gulp is een compleet gerenoveerde vakantiewoning in Pesaken, omringd door natuur en de rivier de Gulp die door de achtertuin stroomt. 

Het maakt deel uit van een eeuwenoude vakwerkhoeve en beschikt over een grote parkachtige tuin en een eigen terras. Het vakantiehuis kreeg in 2020 een nieuw interieur en biedt alle rust en ruimte om te ontspannen.

Tips

Aan de achterzijde van de woning ligt een heerlijk privéterras dat veel privacy en een prachtig uitzicht biedt. Daarnaast heb je de beschikking over een gedeelte van de grote, parkachtige tuin die een bronvijver en zelfs een stukje van de stromende Gulp omvat. 

Bovendien heb je ook nog zicht op de aangrenzende schapenweide. Wat wil je nog meer? De kinderen hebben alle ruimte om te ravotten en kunnen spelen in het houten speelhuisje.
+14

Accommodatie


De vakantiewoning heeft een entree aan de voorkant van het pand. Via een kleine trap in de leefkeuken kom je in de woonkamer met authentiek vakwerk. 

Op de eerste verdieping zijn er drie tweepersoonsslaapkamers met luxe bedden en eigen badkamers. De derde slaapkamer heeft een zolderetage met nog een extra slaapplek.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Speeltuin
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De landelijke keuken is voorzien van alle gemakken om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Parkeren


Een parkeerplek is beschikbaar.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoes an de Gulp. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hoes an de Gulp

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!