Hermes Appartementen

Hermes Appartementen

Hermes Appartementen bevindt zich boven op de Cauberg in het buurtschap Vilt. Een rustige omgeving met volop mogelijkheden. Je bent drie kilometer verwijderd van Valkenburg en Maastricht bereik je in tien minuten. 

Er is een bushalte op twee minuten loopafstand. Deze locatie is een ideale uitvalsbasis voor fietstochten en/of wandelingen door het Heuvelland. Om de rustige sfeer te waarborgen is dit complex niet geschikt voor groepen jongeren tot 25 jaar. 

Minimale boeking: twee nachten.

Aanbieding

Hermes Appartementen is de ideale uitvalsbasis voor de kerstmarkten in Valkenburg, Aken en Maastricht. Uit eten gaan is mogelijk tot 20.00 uur. Maar de kitchenette biedt de mogelijkheid om zelf je maaltijd te bereiden.

Kaartjes voor de kerstgrotten kun je digitaal bestellen. De medewerkers kunnen dit ook voor je doen.
+10
Hermes Appartementen - Foto 0
Hermes Appartementen - Foto 1
Hermes Appartementen - Foto 2
Hermes Appartementen - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 150,00
Verblijfstarief vanaf € 150,00 per weekend.

Accommodatie


Hermes Appartementen biedt appartementen van twee tot zes personen aan. Allemaal voorzien van een complete keuken met een onder andere een Senseo koffiezetapparaat en een eigen moderne badkamer met douche. 

Tevens digitale televisie, een stereo set en gratis wifi. Kosten voor bedlinnen (verplicht) en toeristenbelasting worden bij de boeking in rekening gebracht. Handdoekenpakketten zijn te huur. 

Ieder appartement heeft een eigen opgang en voldoet aan de eisen die door het RIVM gesteld worden.

Voorzieningen


  • Tuin / Terras
  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • TV
  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats
  • Oplaadpunt e-bike
  • Linnen (verhuur)
  • Speeltuin

Eten & drinken


Hermes Appartementen biedt alleen logies aan. Je kunt wel gebruik maken van de broodjesservice. Samen met Bakker Geurten uit Valkenburg wordt deze service aangeboden. 

Elke dag verse broodjes, stokbrood en heerlijke Limburgse vlaaien. Ook kun je een buitenkeuken huren voor de barbecue. Diverse restaurants zijn in de directe omgeving vindbaar.

Parkeren


Hermes Appartementen biedt een privéparkeerplaats aan waar je gratis gebruik van kunt maken. Tevens is er een, met een gecertificeerd slot afgesloten, camera beveiligde ruimte voor het stallen van je fiets of je motorfiets aanwezig. 

Ook is er de mogelijkheid om de accu van je e-bike op te laden. 

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Hermes Appartementen is het gehele jaar voor je geopend. Elk appartement heeft zijn eigen opgang.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hermes Appartementen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.