Detail

Hermes Appartementen

Hermes Appartementen bevindt zich boven op de Cauberg in het buurtschap Vilt. Een rustige omgeving met volop mogelijkheden. 

Je bent drie kilometer verwijderd van Valkenburg aan de Geul en Maastricht bereik je in tien minuten. Er is een bushalte op twee minuten loopafstand. Een ideale uitvalsbasis voor fietstochten en/of wandelingen door het Heuvelland. Om de rustige sfeer te waarborgen is dit complex niet geschikt voor groepen jongeren tot 25 jaar. 

Minimale boeking: twee nachten.

Aanbieding

Wanneer je rechtstreeks boekt, ontvang je een korting van 5% op de appartementsprijs!
Boek nu al je verblijf voor deze zomer of het najaar! Er zijn nog mogelijkheden!
+10

Accommodatie


Hermes Appartementen biedt appartementen van twee tot zes personen aan. Allemaal voorzien van een complete kitchenette met een onder andere een Senseo koffiezetapparaat en een eigen moderne badkamer met douche.
Een digitale televisie- en stereoset zijn aanwezig. Tevens kun je gratis gebruik maken van het wifinetwerk. Kosten voor bedlinnen (verplicht) en toeristenbelasting worden bij de boeking in rekening gebracht. Handdoekenpakketten zijn te huur.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Speeltuin
  • Tuin / Terras
  • TV op kamer
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Hermes Appartementen biedt alleen logies aan. Je kunt wel gebruik maken van de broodjesservice. Samen met Bakker Geurten uit Valkenburg aan de Geul wordt deze service aangeboden.
Elke dag verse broodjes, stokbrood en heerlijke Limburgse vlaaien. Ook kun je een buitenkeuken huren voor de barbecue. Diverse restaurants zijn in de directe omgeving vindbaar.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Hermes Appartementen biedt een privéparkeerplaats aan waar je gratis gebruik van kunt maken. Tevens is er een, met een gecertificeerd slot afgesloten, camera beveiligde ruimte voor het stallen van je fiets of je motorfiets aanwezig.
Ook is er de mogelijkheid om de accu van je e-bike op te laden.

Openingstijden


Hermes Appartementen is het gehele jaar voor je geopend. Ieder appartement heeft een eigen opgang en voldoet aan de eisen die door het RIVM gesteld worden.
Inchecken kan van 14.00 uur tot 20.00 uur en op de dag van vertrek kun je tot uiterlijk 10.00 uur uitchecken.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hermes Appartementen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!