Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Gillishof Slowlife Holiday

Gillishof Slowlife Holiday: centraal gelegen ten opzichte van attracties zoals Snowworld, GaiaZOO, Drielandenpunt, Miljoenenlijn en gelegen aan de groene rand van de Romeinse dorpen Bocholtz en Simpelveld. Een hoeve (13e eeuw) met 12 sfeervolle en comfortabel ingerichte appartementen voor gezinnen, minder validen en gezelschappen tot 75 personen. De goed ingerichte appartementen liggen aan de markante binnenplaats. Onthaast bijvoorbeeld in de Napoleonsuite en geniet van een slow life holiday!

Aanbieding

Drie daags twee landen Kuno Wandel arrangement (46 kilometer)! Wandelen door het Land van Kalk van Mingersborg naar Aken. Twee overnachtingen met ontbijt inclusief toeristenbelasting: € 99,75!
+16

Prijs


Vanaf€ 259,00
Verblijfstarief vanaf € 259,00 per weekend.

Accommodatie


De appartementen zijn geschikt voor gezinnen, kleine groepen, gezelschappen tot 75 personen als ook voor zakelijk gebruik. Het kleinste is voor maximaal 4 personen en het grootste voor 13. Elk appartement heeft een keuken, zit en eethoek, aparte slaapruimten,
badkamer, toilet, cv, tv en terras. Grotere woningen hebben een vaatwasser en oven. Op het terrein: wasruimte, speelveld, speeltuin, jeu de boulesbaan, hooiberg en een groepsruimte. De woningen zijn niet identiek doch sfeervol ingericht.

Voorzieningen


  • Tuin / Terras
  • Speeltuin
  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats
  • TV
  • Linnen (verhuur)
  • Wasmachine

Eten & drinken


Voor gezelschappen biedt Gillishof Slowlife Holiday een cateringservice op maat. De vaste cateraar levert vanaf 10 personen ontbijt, lunch, diner, buffetten en barbecues tegen een schappelijke prijs. Het is ook mogelijk om rechtstreeks te informeren en te bestellen. Ook voor persoonlijke wensen kunnen gasten hier terecht. Het is mogelijk om de groepsruimte voor gezamenlijke activiteiten of maaltijden apart te huren (vanaf 25 personen). Enkele houtskool barbecues zijn aanwezig.

Parkeren


Op het ruime terrein zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig, deze zijn echter niet onbeperkt. De medewerkers adviseren de gasten om indien mogelijk, samen te rijden.

Toegankelijkheid


De accommodatie beschikt over twee 6 personen woningen voor rolstoelers of personen die op bed verzorgd kunnen worden. Tevens is er een 5 personen woning voor elektrische rolstoelgebruikers en een 13 personen woning met rolstoel geschikte begane grond aanwezig. Lenen van hulpmiddelen is mogelijk.

Geopend


Gillishof Slowlife Holiday is het gehele jaar geopend.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Gillishof Slowlife Holiday . Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!