Detail

De Sjieper

Briegdenstraat 46
Lanaken-Smeermaas
Vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen en het RivierPark Maasvallei net over de Belgische grens is De Sjieper gelegen.

Fietsen en wandelen in de natuur of liever culturen en shoppen in Maastricht en omstreken? De Sjieper is een luxueuze vakantiewoning voor tien personen en beschikt over zes e-bikes. 

Je wordt zalig zen in de grote tuin of in de vijf slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Een persoonlijke verwelkoming en uittips op maat geven je een goed gevoel.
+16

Accommodatie


De Sjieper is een luxueuze vakantiewoning voor tien personen met een schitterend uitzicht op de tuin met de herten. De volledig vernieuwde vakantiewoning biedt de nodige comfort en rust. Plof op de boxsprings in de vijf slaapkamers, elk met eigen badkamer.

Je kunt op het zonnige terras van de landelijke omgeving in de grote tuin genieten. Je ervaart gezelligheid bij de oude open haard, aan de grote familietafel, tijdens een spel aan de kickertafel en/of Playstation of rond de terraskachel.

Voorzieningen


  • Airconditioning
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


In de buurt zijn er meerdere leuke restaurants, eethuizen (met afhaal- of bezorgservice), supermarkten en traiteurs aanwezig. Op wandelafstand vind je een wijndomein waar je een rondleiding met een proeverij kunt boeken.

Hoe kun je de Limburgse gastvrijheid echt proeven? Wat dacht je van een culinaire beleving in de Sjieper zelf! De medewerkers kunnen voor een chef-kok in het vakantiehuis, een luxe ontbijtmand, een barbecue-pakket of een kaasschotel zorgen. Vraag ernaar!

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Er is op het domein ruim voldoende parkeergelegenheid voor het hele gezelschap aanwezig. De fietsen kun je in de ruime garage stallen.

Openingstijden


Je kunt het hele jaar van de Limburgse verscheidenheid in de Sjieper genieten. Raadpleeg de beschikbaarheidskalender op de website of stuur een e-mail met je vrijblijvende aanvraag.

Toegankelijkheid


De gelijkvloerse ruimten zijn rolstoeltoegankelijk. Op de benedenverdieping vind je een slaapkamer, en suite badkamer met inloopdouche zonder opstap. De buitendeuren zijn met opritten voorzien.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Sjieper. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt