Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

De Oude Brandweerkazerne

De Oude Brandweerkazerne

De vakantiewoning de Oude Brandweerkazerne voor zes personen ligt aan de rand van het Zuid-Limburgse dorpje Mechelen. De vakantiewoning heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij onderdeel uitmaakt van de voormalige brandweerkazerne. 

In 2009 is de toenmalige brandweerkazerne omgebouwd tot vijf comfortabele woningen. Begin 2008 zochten Arno en Marloes samen met hun kinderen woonruimte in Zuid-Limburg. Eind 2010 werd het project voltooid en heeft het gezin er 7 jaar met veel plezier gewoond.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+3
De Oude Brandweerkazerne - Foto 0
De Oude Brandweerkazerne - Foto 1
De Oude Brandweerkazerne - Foto 2
De Oude Brandweerkazerne - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 425,00
Verblijfstarief vanaf € 425,00 per weekend.

Accommodatie


Typerend voor het pand is de grote en hoge ruimtes en de grote hoeveelheid lichtinval. Aan de achterzijde van de woonkamer, waar zich de zithoek bevindt, heb je eveneens een grote raampartij met openslaande tuindeuren.  

De drie ruime slaapkamers voor twee personen bevinden zich allemaal op de eerste verdieping. De luxe en ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een inloop regendouche en een dubbele wastafel. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig.

Voorzieningen


  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet
  • Linnen (verhuur)
  • TV

Eten & drinken


De leefkeuken die zeer goed is uitgerust voor een vakantiewoning voor zes personen is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo heb je in de leefruimte de vijf meter hoge grote glazen poort aan de voorzijde van de woning waar zich de ruime eettafel bevindt. 

Hier kun je uitgebreid kokkerellen terwijl de overige gasten een wijntje drinken aan de tweede eettafel in de keuken. Ook aan de kleintjes is gedacht; die koken vrolijk mee in het speelkeukentje voor kinderen. 

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Oude Brandweerkazerne. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van De Oude Brandweerkazerne

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!