Detail

De Auw Sjoekelaatfabriek

Met z’n fraaie heldere kleuren zou je het appartement best als een sprookjesachtige bonbondoos kunnen zien. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal nachten, het aantal personen en het seizoen waarin je verblijft. 

Het is geschikt voor twee tot vier personen en er kan een babybedje worden bijgeplaatst. Het minimum aantal nachten voor verblijf in het appartement is drie nachten. 
+1

Accommodatie


Het appartement heeft een eigen ingang via de tuin met diverse zitjes en beschikt over een zeer ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, toilet en een slaapkamer met aangrenzende moderne badkamer met inloopdouche.

In de woonkamer is een bedstede aanwezig die plaats biedt aan nog twee personen (de bedden zijn twee meter lang). Boekingen voor het appartement zijn mogelijk vanaf drie nachten en kunnen op iedere dag starten.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Op loopafstand in het gezellige centrum van Gulpen zijn diverse horecagelegenheden met fijne terrassen gelegen. Ook in de naburige dorpen hebben je een ruime keuze uit diverse restaurants en cafés.

En niet te vergeten: Maastricht, Aken en Valkenburg aan de Geul liggen binnen een straal van vijftien tot twintig kilometer.

Parkeren


Een gratis parkeergelegenheid vind je in de straat of honderd meter verderop is een ruim parkeerterrein bij de tennisbanen aanwezig.

Openingstijden


De Auw Sjoekelaatfabriek heeft een jaarlijkse winterstop in januari en februari.
Inchecken kan tussen 16.00 en 19.00 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Auw Sjoekelaatfabriek. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van De Auw Sjoekelaatfabriek

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!