Detail

Dassenburcht Epen

Vanaf je verblijf kun je direct starten met een wandeling er zijn er tal van routes voor ieder type wandelaar beschikbaar. Diverse wandelroutes liggen kosteloos voor je klaar in je vakantiewoning.

Ga je liever met de fiets op pad? Dan is de Dassenburcht in het hart van Epen het ideale startpunt om een mooie tour door het Limburgse Heuvelland te maken. Ook de Mergelland autoroute is favoriet.
+4

Accommodatie


De sfeervolle en idyllische vakantiewoning is geschikt voor vier tot vijf personen. De woning beschikt verder over twee slaapkamers, waarvan een grote slaapkamer met een grote boxspring voor twee personen op de eerste verdieping en een zolderkamer met een boxspring voor twee personen.
Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een airconditioning, en een aparte televisiekamer met slaapbank, die eventueel als derde slaapkamer kan fungeren. Verder zijn er twee badkamers aanwezig.

Voorzieningen


  • Airconditioning
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De keuken is volledig ingericht en is onder andere voorzien van een afwasmachine, koelkast met klein diepvriesvak, een waterkoker, broodrooster, Senseo en een magnetron. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een gezellige zithoek met smart- tv.

Parkeren


Informeer naar de mogelijkheden.

Openingstijden


Neem contact op betreffende de beschikbaarheid.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Dassenburcht Epen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!