Detail

Buijsrogge

De sfeervolle vakantiewoning voor vier personen is gelegen in het hartje van Simpelveld. Door de centrale ligging van dit gezellige dorp is vakantiewoning Buijsrogge een meer dan perfecte uitvalsbasis om Zuid-Limburg te verkennen. 

De trotse eigenaren Etienne en Eva, hebben de woning in 2017 gerestaureerd. Het statige pand is in 1923 in opdracht van dokter Buijsrogge gebouwd, dit verhult dan meteen de naam van de vakantiewoning; een eerbetoon aan dokter Buijsrogge.

Tips

Deze vakantie ligt op loopafstand van het treinstation van Simpelveld. Maak vanaf hier een nostalgische reis met de stoomtrein van de Miljoenenlijn!
+6

Accommodatie


Bij aankomst valt je meteen de allure van dit prachtige pand op. Bij binnenkomst in de woonkamer voel je je dan ook meteen thuis. Naast de woonkamer ligt de eerste slaapkamer.
Deze is voorzien van luxe boxspringbedden en door de hoge plafonds geeft de kamer een prettig, ruimtelijk gevoel. Via deze slaapkamer kom je in een klein halletje waar je het separate toilet en de badkamer kunt vinden.
De tweede slaapkamer is met twee grote, hoge ramen erg ruim en licht.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Speeltuin
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Via de woonkamer kom je in de moderne keuken die van alle gemakken voorzien is. Het hardstenen werkblad in combinatie met de natuurlijke houten kastjes geven een gevoel van luxe en ook hier is dus weer gekozen voor hoogwaardige materialen.
Via de openslaande deuren kom je op het privéterras. Doordat het terras aan de achterzijde van het pand gelegen is, zit je hier heerlijk beschut en aan de ruime buitentafel kun je tot in de late uurtjes gezellig borrelen.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Buijsrogge. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Buijsrogge

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!