Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Heerlen

Heerlen

Gemeente Heerlen
Voor de echte stadservaring moet je in Heerlen zijn. Met steenkool werd de stad steenrijk, maar na de mijnsluiting begon de zoektocht naar een nieuwe identiteit. Je ewondert hier het oudste gebouw van Nederland en de nieuwste street art in dé mural-hoofdstad. Het is de stad van het Glaspaleis, het Tuschinski van het Noorden en het recent verrezen Maankwartier.

In het centrum ga je op koopjesjacht, bezoek je een museum, bioscoop of theater, pak je een terrasje op het Pancratiusplein of maak je een wandeling door het Aambos. Als centrum van Parkstad is Heerlen de perfecte uitvalsbasis om alles te ontdekken wat deze regio te bieden heeft.

+4
Heerlen - Foto 0
Heerlen - Foto 1
Heerlen - Foto 2
Heerlen - Foto 3

Overnachten in Heerlen

Attracties in Heerlen

Eten en drinken in Heerlen

Evenementen in Heerlen

Routes in Heerlen

Rondleidingen in Heerlen

Winkelen in Heerlen