Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Brunssum

Brunssum

Brunssum is een verrassende gemeente. Een groene stad in het hart van Zuid-Limburg. Met de Brunssummerheide en de parken uit de bloeitijd van de Staatmijnen.  Een prachtig vijverpark en een modern winkelgebied geven het centrum van Brunssum een eigentijdse uitstraling.

Met het vele groen en een groot aanbod aan voorzieningen is Brunssum ideaal voor een bezoek met kinderen of voor de actieve sporter. De Brunssummerheide biedt natuurlijk een prachtig palet voor fietsers, lopers en ruiters, maar ook het klimpark, de paintball-hal, het zwembad en de 18 holes golfbaan zorgen voor het actief beleven van Brunssum. En de vele speeltuinen en speelplekken in het groen geven kinderen weer de kans zich lekker uit te leven.

Bezoek Brunssum en ontdek de bijzondere kanten van de stad in het groen. Ontdek dat hier ooit de Kelten en de Romeinen al door het gebied wandelden, en in Brunssum aan de Heerbaan een Keltische nederzetting stond. Ontdek de Sterrenwacht op de Brunssummerheide. Ontdek het Openluchttheater. Ontdek dat het rijke Mijnverleden op verschillende plekken in Brunssum nog terug te vinden is.  

Bezoek Brunssum, en ontdek de bijzondere rijkdom van deze groene Parel.

Overnachten in Brunssum

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website