Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Brunssum

Brunssum

Gemeente Brunssum
Brunssum is een verrassende gemeente. Een groene stad in het hart van Zuid-Limburg. Met de Brunssummerheide en de parken uit de bloeitijd van de Staatmijnen.  Een prachtig vijverpark en een modern winkelgebied geven het centrum van Brunssum een eigentijdse uitstraling.

Met het vele groen en een groot aanbod aan voorzieningen is Brunssum ideaal voor een bezoek met kinderen of voor de actieve sporter. De Brunssummerheide biedt natuurlijk een prachtig palet voor fietsers, lopers en ruiters, maar ook het klimpark, de paintball-hal, het zwembad en de 18 holes golfbaan zorgen voor het actief beleven van Brunssum. En de vele speeltuinen en speelplekken in het groen geven kinderen weer de kans zich lekker uit te leven.

Bezoek Brunssum en ontdek de bijzondere kanten van de stad in het groen. Ontdek dat hier ooit de Kelten en de Romeinen al door het gebied wandelden, en in Brunssum aan de Heerbaan een Keltische nederzetting stond. Ontdek de Sterrenwacht op de Brunssummerheide. Ontdek het Openluchttheater. Ontdek dat het rijke Mijnverleden op verschillende plekken in Brunssum nog terug te vinden is.  

Bezoek Brunssum, en ontdek de bijzondere rijkdom van deze groene Parel.
Brunssum - Foto 0
Brunssum - Foto 1
Brunssum - Foto 2

Overnachten in Brunssum

Attracties in Brunssum

Eten en drinken in Brunssum

Routes in Brunssum

Vervoer in Brunssum