Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Noord- & Midden-Limburg

een unieke combinatie van grote landschappelijke afwisseling

Midden-Limburg met het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, de Maasplassen, en Noord-Limburg met het natuurrijke Land van Peel & Maas en de vennen en stuifduinen in de Maasduinen vormen een perfecte aanvulling aan de heuvels en plateaus van Zuid-Limburg. Een unieke combinatie van grote landschappelijke afwisseling die Limburg bij uitstek geschikt maakt voor tal van ontspanningsmogelijkheden.

Highlights

Toverland

Attractiepark Toverland is al jaren een geliefde bestemming voor jong en oud. Of je nou voor de snelle achtbanen komt, zoals Troy, Booster Bike of Dwervelwind, de spetterende waterattracties, zoals de Backstroke of Djengu River, of vanwege de betoverende sfeer, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magische dag.

Lees meer

Limburgs Museum

Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt, met families als belangrijkste doelgroep. De collectie van het Limburgs Museum verbeeldt de verhalen en nodigt uit tot interactie.

Lees meer

Kasteeltuinen Arcen

Het veelzijdige bloemen- en plantenpark. Op het eeuwenoude, 32 ha grote landgoed met zijn monumentale kasteel als middelpunt kun je urenlang door de talrijke tuinen wandelen en van de verrassende kleuren en heerlijke geuren genieten. Wandel door het Rosarium, met 8.000 rozen en meer dan 300 soorten in 10 tuinen. Beleef het Lommerrijk met zijn talloze beekjes, watervallen en vijvers.

Lees meer

Designer Outlet Roermond

Dit is het grootste Designer Outlet Center van de Benelux en Duitsland. Het biedt mode en lifestyle van meer dan 200 internationale designermerken in ruim 150 shops met kortingen van 30 - 70% van de reguliere winkelprijs. Je kunt er goedkoop en gemakkelijk parkeren en het ligt op slechts 3 minuten loopafstand van de sfeervolle binnenstad van Roermond.

Lees meer
VVV Midden-Limburg
VVV Midden-Limburg www.vvvmiddenlimburg.nl

Ben je op zoek naar toeristische informatie over de regio Midden-Limburg? Dan verwijzen we je ook graag door naar onze collega's van VVV Midden-Limburg.

Naar de website van VVV Midden-Limburg.

Leisure Port Noord-Limburg
Leisure Port Noord-Limburg www.liefdevoorlimburg.nl

Ben je op zoek naar toeristische informatie over Noord-Limburg? Dan verwijzen we je ook graag door naar onze collega's van Leisure Port.

Naar de website over Noord-Limburg.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website