Detail

Wingbergerhoeve

De Wingbergerhoeve ligt langs de mergelland route tussen Epen en Vaals. De Hoeve behoort tot de kasteel-achtigen vanwege de (voormalige) grachten rondom het woonhuis (16e eeuw). Bij de Wingbergerhoeve staat de alom bekende ijskraam. De Bourgondische leefwijze van de Limburger vindt hier zijn uitwerking. De ijs porties worden dan ook niet strak afgemeten maar zijn altijd ruim. Het ijs met vers fruit uit de regio zijn zeer zeker een aanrader.

Het verse fruit wordt ook apart verkocht en daarnaast verwerkt in lekkere streekproducten al naar gelang wat het seizoen biedt. Een selectie van streekproducten is o.a. aardbeien-, pruimen-, frambozen- en kruisbessen jam. De jams bestaan uit vers fruit en 33% geleisuiker. Daarnaast wordt er van het eigen fruit ook appel peren stroop (in het Limburgs 'zeem') gemaakt. De stroop wordt nog steeds in oude koperen ketels gekookt. De stroop is gemaakt van puur fruit zonder enige toevoegingen.

De Wingbergerhoeve is makkelijk te bereiken met de auto en motor (er is een ruime parkeergelegenheid) en bevindt zich langs tal van wandel- en fietsroutes.

Openingstijden


De verkoop van ijs en fruit start medio maart. De Wingbergerhoeve is dan elke dag van 10.30-22.00 uur geopend met uitzondering van oktober en maart (tot 20.00 uur geopend). Het seizoen eindigt in november.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wingbergerhoeve. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!