Detail

Terras Maasoever

Berger Maasstraat 17
Berg aan de maas
Op een steenworp afstand van België ligt pal aan de Maas: Terras Maasoever. Op een prachtige locatie ligt het gezellige en unieke terras. Geniet van het prachtige uitzicht van dit mooie stuk Limburgse natuur bij het veerpont van Berg a/d Maas - Meeswijk (B).

Gasten kunnen voor een kop koffie met Limburgse vlaai of een heerlijk stuk huisgemaakt gebak hier terecht. Liever komen lunchen? Terras Maasoever biedt een kleine kaart aan met tal van lekkere gerechten. En voor heerlijke verfrissende nagerechten is er keuze genoeg. Het terras biedt voldoende zitplaatsen aan en zal gedurende het voorjaar en de zomermaanden dagelijks geopend zijn.

In de omgeving kunnen gasten prachtige wandelingen maken. Gasten varen gratis met het veerpont de Maas over en zijn dan snel in het mooie natuurgebied Negenoord met veel waterplassen en het leuke dorp Stokkem. Bij het terras starten de wandelingen 105 en 935 waarvan een exemplaar bij Terras Maasoever verkrijgbaar is.
+3

Openingstijden


Voor- en najaar:
Maandag t/m vrijdag van 13.00-18.00 uur geopend.
Zaterdag en zondag van 12-00-18.00 uur geopend.

Hoogseizoen:
Maandag t/m zondag van 10.00-21.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Terras Maasoever. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!