Detail

Streetfood Bar Pistache

Grotestraat Centrum 15
Valkenburg
Ben je een dagje uit in Valkenburg aan de Geul? Kom je genieten van het Limburgse Heuvelland? Hou je van wielrennen en heb je net de Cauberg beklommen? Of ga je simpelweg een lekker avondje stappen of een hapje eten in Valkenburg aan de Geul? Wat de reden van je bezoek ook is: de Streetfood Bar Pistache ontvangt je met open armen. 

Het sfeervolle restaurant met cocktailbar en groot terras biedt een uitgebreide kaart gevuld met gerechten zoals burgers, nacho's, taco’s, salades, hotdogs en andere heerlijke streetfood gerechten. 

Eet je liever vegetarisch? Er zijn heerlijke vegetarische of veganistische gerechten verkrijgbaar. Ook zijn er enkele wijnen verkrijgbaar die biologisch geproduceerd zijn. 

De liefhebber van cocktails kan zijn hart ophalen, want behalve de klassiekers zoals Mojito, Gin & Tonic, Mai Tai en Caipirinha zijn ook signature cocktails zoals de Zombie, Pornstar Martini en Pistache Sour verkrijgbaar. 

Kom je liever voor een bakkie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij de authentieke Italiaanse Lavazza koffie hoort natuurlijk homemade Italiaans en Amerikaans gebak. 

Voor de liefhebber van bier zijn bijzondere speciaalbieren van de betere Belgische brouwerijen verkrijgbaar. De keuken is iedere dag tot 23.00 uur geopend.
+4

Openingstijden


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Voorzieningen


  • Terras

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Streetfood Bar Pistache. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!