Streetfood Bar Pistache

Streetfood Bar Pistache

Grotestraat Centrum 15
Valkenburg

→ Let op!

Deze locatie is tijdelijk gesloten als gevolg van de watersnood.
Ben je een dagje uit in Valkenburg? Kom je genieten van het Limburgse Heuvelland? Hou je van wielrennen en heb je net de Cauberg beklommen? Of ga je simpelweg een lekker avondje stappen of een hapje eten in Valkenburg aan de Geul?  

Wat de reden van je bezoek ook is: de Streetfood Bar Pistache ontvangt je met open armen. Het sfeervolle restaurant met cocktailbar en groot terras biedt een uitgebreide kaart gevuld met gerechten zoals burgers, nachos, taco’s, salades, hotdogs en andere heerlijke streetfood gerechten. De keuken is iedere dag geopend tot middernacht. 

Eet je liever vegetarisch? Er zijn ook heerlijke vegetarische of veganistische gerechten verkrijgbaar. Ook zijn enkele wijnen verkrijgbaar die biologisch geproduceerd zijn. 

De liefhebber van cocktails kan zijn hart ophalen, want behalve de klassiekers als Mojito, Gin & Tonic, Mai Tai en Caipirinha zijn ook signature cocktails zoals de Zombie, Pornstar Martini en Pistache Sour verkrijgbaar.  

Kom je liever voor een bakkie? Dan ben je bij hier aan het juiste adres! Bij de authentieke Italiaanse Lavazza koffie hoort natuurlijk homemade Italiaans en Amerikaans gebak. Voor de liefhebber van bier zijn bijzondere speciaalbieren van de betere Belgische brouwerijen verkrijgbaar. 

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus en de daardoor beperkte capaciteit, worden op dit moment alleen reserveringen aangenomen waarbij ook gegeten wordt.

+2
Streetfood Bar Pistache - Foto 0
Streetfood Bar Pistache - Foto 1
Streetfood Bar Pistache - Foto 2
Streetfood Bar Pistache - Foto 3

Voorzieningen


  • Terras

Openingstijden


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Streetfood Bar Pistache. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.