Restaurant PC

Restaurant PC

Restaurant PC bevindt zich in een rijksmonumentaal pand op één van de mooiste plekjes van Zuid-Nederland. Gelegen tegen het bruisende, historische centrum van Valkenburg aan de Geul.

Restaurant PC, de initialen van de architect van het gebouw, één van Nederlands grootste architecten: Pierre Cuypers. Laat je verrassen door goede kwaliteit, creativiteit en de hoge betrokkenheid van de medewerkers. 

Van een diner in restaurant PC maakt het keukenteam een culinaire beleving waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. 

Kortom, de perfecte basis voor een gezellig avondje uit in een sfeervolle omgeving. 

Of het nu is voor een romantisch diner, gezellige avond samen met vrienden en familie of een zakelijk diner, in Restaurant PC zijn de mogelijkheden groot.

Aanbieding

Bourgondisch genieten bij Parkhotel Valkenburg!

Dat kan in restaurant PC.De chef-kok verrast je met heerlijke gerechten uit de Franse keuken en de medewerkers in de bediening adviseren je graag over een passende wijn.

Bij mooi weer kun je op het terras borrelen of dineren.

Samen genieten van Valkenburg en haar omgeving? Boek een overnachting bij Parkhotel Valkenburg.

+1

Openingstijden


Restaurant PC is dagelijks tussen 18:00 en 21:00 uur geopend.

Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om een tafel te reserveren. Heb je een voedselallergie of vind je iets niet lekker? Geef het dan tijdig door, de chef-kok stelt graag een aangepast menu voor je samen.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


Restaurant PC is met de lift te bereiken en er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant PC. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Restaurant PC

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!