Restaurant PC

Restaurant PC

Restaurant PC bevindt zich in een rijksmonumentaal pand op één van de mooiste plekjes van Zuid-Nederland. Gelegen tegen het bruisende, historische centrum van Valkenburg aan de Geul.

Restaurant PC, de initialen van de architect van het gebouw, één van Nederlands grootste architecten: Pierre Cuypers. Laat je verrassen door goede kwaliteit, creativiteit en de hoge betrokkenheid van de medewerkers. 

Van een diner in restaurant PC maakt het keukenteam een culinaire beleving voor je waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. 

Kortom; de perfecte basis voor een gezellig avondje uit in een sfeervolle omgeving. 

Of het nu is voor een romantisch diner, gezellige avond samen met je vrienden en familie of een zakelijk diner, in Restaurant PC zijn de mogelijkheden groot.

Aanbieding

Bourgondisch genieten bij Parkhotel Valkenburg!

Samen genieten van Valkenburg en haar omgeving? Boek een overnachting bij Parkhotel Valkenburg. Het ontbijt en diner mag je op je kamer nuttigen. 

Voor het diner is er een afhaalkaart samengesteld met heerlijke gerechten en een sharing dinner plank. Met de sharing dinner plank geniet je van een fijne avond vol lekkernijen.

Wil je reserveren? Dat kan via de website, telefonisch of stuur een e-mail met de gewenste aankomstdatum.
+1
Restaurant PC - Foto 0
Restaurant PC - Foto 1
Restaurant PC - Foto 2
Restaurant PC - Foto 3

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike

Openingstijden


Het restaurant is tijdelijk voor je gesloten. Als hotelgast kun je naar de afhaalkaart met heerlijke warme en koude gerechten informeren. 

Restaurant PC is dagelijks tussen 17:00 en 20:00 uur geopend. 

Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk dat je een tafel doet reserveren. Heb je een voedselallergie of vind je iets niet lekker? Geef het dan tijdig door, de chef-kok stelt graag een aangepast menu voor je samen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant PC. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Restaurant PC

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.