Middenin het Limburgse Heuvelland en letterlijk op de grens met de Voerstreek ligt restaurant LUQS, een lekkere plek voor culinaire verrassingen.
Chef-Eigenaar Koen Schobers: 'Restaurant LUQS is dineren met producten uit de eigen streek, bereidingen mét en zonder fratsen, verfijnde smaken en een ongedwongen sfeer. Geen wonder dat steeds meer liefhebbers van een smakelijke maaltijd met mooie wijnen restaurant LUQS weten te vinden.'
Aan het roer van de culinaire creatieve creaties staat Chefkok Jeffrey Meessen. Koen: 'Jeffrey heeft een indrukwekkende achtergrond, met zijn opleiding bij de Cas Spijkers Academie is hij afgestudeerd met de beste talenten van Nederland.
Hij neemt bijzondere culinaire ervaringen mee uit de keukens van onder andere: Toine Hermsen, Kasteel Terworm en Mes Amis. Door de krachten in de keuken te bundelen verzorgen de koks samen met het keukenteam een culinaire beleving die je niet snel zult vergeten. Tel het sfeervolle restaurant daarbij op én niet te vergeten het fenomenale uitzicht over de Gulpvallei en de totaalbeleving is compleet.
Om de zes tot acht weken wordt een nieuw vlees-vis én een nieuw vegetarisch menu gepresenteerd met nieuwe creaties en soms ook toppers van toen, want veel gasten herbeleven ook graag eerdere diners. En over beleven gesproken.
Restaurant LUQS biedt een mooi wijn arrangement waarbij mooie lokale wijnen gecombineerd worden met wereldse toppers. Daarnaast kun je ook vragen naar de uitgebreide wijnkaart met uiteraard mooie wijnen uit Nederlands en Belgisch Limburg en daarnaast heb je ook een royale keuze uit fraaie wereldse wijnen.