Restaurant Latinos

Restaurant Latinos

Grotestraat Centrum 8
Valkenburg
Van Torino tot Palermo, van Pamplona tot Sevilla; in Mediterrane landen is eten een feest! Latinos neemt je mee op een culinaire reis door Spanje en Italië, waar eten een samenkomen van vrienden, kennissen en familie is. Waar de dag wordt afgesloten met een goed glas wijn, heerlijk eten en een bruisende sfeer. Omringd door dierbaren.

Latinos serveert je de traditionele gerechten en recepten uit de meeste pure en gezonde keukens van Europa. Verse knoflook, zeezout en goede olijfolie vormen de eenvoudige basis voor de smaakvolle, pure en gezonde Mediterrane keuken.

De warme, zinderende sfeer van het Mediterrane zeegebied vind je terug op de menukaart én in het sfeervolle restaurant. Met gerechten als verse kreeft, een prachtige lamsbout, overheerlijke tapas, verschillende pasta’s en traditionele desserts nemen de medewerkers je mee in zuidelijke sferen en verzorgen zij een avond om nooit te vergeten. Iedereen is van van harte welkom.

Openingstijden


Maandag t/m zondag van 12.00-22.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant Latinos. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!