Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Restaurant Château Neercanne

Restaurant Château Neercanne

Restaurant Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Gilbert von Berg gebruikt voor hun gerechten de Franse keuken als basis, verrijkt met verrassende bereidingstechnieken uit de gehele wereld. Op het bord vind je een mooie combinatie van lokale en internationale ingrediënten. 

Voor een vegetarisch of veganistisch menu maakt de chef rijkelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en het naastgelegen Cannerbos. Maître d’hotel Dennis Lemmens en zijn team hebben een persoonlijke en authentieke servicestijl. 

Zij adviseren je graag bij hun keuze van een bijpassende wijn of een alcoholvrije, huisgemaakte cocktail. Bij mooi weer kun je buiten op het terras lunchen en dineren met een adembenemend uitzicht over de UNESCO-baroktuinen en het Jekerdal. 

Aanbieding

Neercanne Family Meal to go

De ‘drive-through’ is geopend! Geniet van wekelijks wisselende maaltijden die bestaan uit favoriete gerechten van het team. Gerechten waaraan zij mooie herinneringen koesteren met familie en dierbaren.

Van donderdag t/m zaterdag tussen 17.00 en 19.00 uur af te halen bij het château. Bestellingen worden geaccepteerd tot 16.00 uur op de dag van afhalen.

Elke maandag wordt het nieuwe menu bekend gemaakt via social media en website.
+3
Restaurant Château Neercanne - Foto 0
Restaurant Château Neercanne - Foto 1
Restaurant Château Neercanne - Foto 2
Restaurant Château Neercanne - Foto 3

Voorzieningen


  • Terras
  • Open haard

Openingstijden


Geopend van woensdag t/m zaterdag:
Lunch: 12.00-13.30 uur.
Diner: 18.30-21.30 uur.

Zondag doorlopend geopend vanaf 12.00 uur, laatste bestelling om 19.00 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant Château Neercanne. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Restaurant Château Neercanne

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!