Restaurant Bombarino Valkenburg

Restaurant Bombarino Valkenburg

Muntstraat 2
Valkenburg
Restaurant Bombarino, unieke sfeer en verrassende keuken!

Gasten die van verrassingen houden moet beslist Restaurant Bombarino bezoeken. De gerechten bestaan uit verrukkelijke niet dagelijkse combinaties van ingrediënten die heerlijk harmoniëren op de tong. De inrichting blijft boeien door tal van kleine bijzonderheden. 

De gastvrijheid is die van mensen voor wie horeca een tweede natuur is. Samen zorgen zij ervoor dat ieder gerecht een smaakbeleving is. Een unieke sfeer, een verrassende keuken, hartelijke gastvrijheid, dat is Bombarino.

De schitterende inrichting past in het mergeldecor van het Geulstadje. Ze maakt, met nisjes en decoraties, een grote zaak intiem en nostalgisch.

Er zijn 84 couvertplaatsen binnen en 80 buiten. Gezelschappen kunnen separaat zitten. Authentiek ogend wordt achter de schermen toch gewerkt met hypermoderne apparatuur. Tot ziens bij Bombarino!
Restaurant Bombarino Valkenburg - Foto 0
Restaurant Bombarino Valkenburg - Foto 1
Restaurant Bombarino Valkenburg - Foto 2
Restaurant Bombarino Valkenburg - Foto 3

Openingstijden


Dinsdag tot en met zondag van 10:00-22:00 uur geopend.
Maandag: gesloten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant Bombarino Valkenburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.