Detail

Restaurant Bergzicht

Restaurant Bergzicht heeft de afgelopen jaren een flinke metamorfose doorgemaakt. De complete inrichting en menukaart is vernieuwd. Een vriendelijk jong team zal je in de watten leggen. 

De passie van de twee eigenaren Erik en Jill spat ervan af en elk gerecht en drankje wordt dan ook met de hoogste zorgvuldigheid verzorgd. Het restaurant beschikt over een grote eigen parkeerplaats waardoor je je auto, motor, fiets, oldtimer, touringcar(s), camper altijd veilig kunt parkeren. 

Grote groepen zijn eveneens altijd welkom. Zelfs grotere evenementen kunnen georganiseerd worden in de stijlvolle aangrenzende feestzaal. Team Bergzicht is een meester in het organiseren van koffietafels, vergaderingen, communies, jubilea, bruiloften, concerten et cetera. 

Verder beschikt restaurant Bergzicht over twee ruime terrassen, rustig gelegen en ook weer liefdevol aangekleed. Twee grote zandbakken zorgen ervoor dat de kinderen zich lekker kunnen amuseren, je kunt dan als ouders gezellig tafelen en genieten.

Tijdens de wintermaanden wordt het restaurant ook telkens mooi gedecoreerd, een smaakvolle inrichting en entourage zorgt voor een gezellige sfeer. Het personeel is jong en gastvrij. De kaart wordt aangepast tijdens de seizoenen. 

Wist je dat?

Bergzicht in 2018 overgenomen is door twee nieuwe eigenaren waarbij een volledig nieuw hedendaags concept is doorgevoerd? Het restaurant, de zaal en de terrassen zijn geheel vernieuwd en gerestyled.
Wist je dat koffietafels en andere grotere groepen ook buiten de openingstijden mogelijk zijn? Wist je dat restaurant Bergzicht ook catering verzorgd? Van uitgebreide koude/warme buffetten tot luxe belegde broodjes en gebak. Inclusief servies.
+7

Openingstijden


Vrijdag geopend vanaf 17.00 uur.Zaterdag en zondag geopend vanaf 12.00 uur.

Voorzieningen


  • Open haard
  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


Restaurant Bergzicht is rolstoelvriendelijk ingericht en een gehandicaptentoilet is aanwezig. De gehele vloer is zonder drempels.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant Bergzicht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!