Restaurant 'Bei os op de Camping'

Restaurant 'Bei os op de Camping'

In het gezellige restaurant met loungegedeelte kun je terecht voor diverse lunchgerechten, zoals diverse vers belegde stokbroodjes, uitsmijters, tosti's en soep. Ook bewoners uit de buurt zijn hier welkom.

In de weekenden alsook in de vakantieperiodes is er een ruim assortiment aan lekkere gerechten voor je beschikbaar, zoals het echte Limburgse zuurvlees, maar ook schnitzels, maaltijdsalades, en huisgemaakte soepen.

Je kunt gezellig binnen eten of op het altijd zonnige terras. Uiteraard is het ook mogelijk om van een kopje koffie met Limburgse vlaai, ijs of een drankje te genieten. 

Geniet van het ambachtelijk gemaakt schepijs en kies uit maar liefst tien smaken! Kinderen kunnen ook lekker in de speeltuin spelen, een airtrampoline is aanwezig.
+5

Voorzieningen


  • Speeltuin
  • Terras

Openingstijden


Restaurant 'Bei os op de Camping' is van 1 april t/m 30 oktober 2022 geopend. In het voor- en na seizoen werkt de keukenbrigade met aangepaste tijden en is het restaurant dus niet elke dag geopend.

De openingstijden worden bekend gemaakt bij de receptie en aan de deur van het restaurant. Weekenden: elke dag geopend en ook in de zomervakantie kun je elke dag van de menukaart genieten.

Raadpleeg de Facebook pagina 'Bei os op de camping' voor de aangepaste tijden of neem telefonisch contact op.

Toegankelijkheid


In het sanitairgebouw bij de camping is er een gehandicaptenruimte aanwezig. Deze is voorzien van toilet, douche en wastafel en is slechts vijf minuten van het restaurant verwijderd.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant 'Bei os op de Camping'. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Restaurant 'Bei os op de Camping'

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!