Proeflokaal Watersleyde

Proeflokaal Watersleyde

Puur, oprecht en kwalitatief eten bereid met passie! Dát is waar het bij Proeflokaal Watersleyde om draait. 

Onder de bezielende leiding van de ervaren top kok Jacco Walraven werken en leren er dagelijks jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt in en rondom het proeflokaal. Met producten en ingrediënten uit eigen moestuin en voedselbos zetten zij Watersley letterlijk op de kaart! Bereid in eigen keuken en foodlab

Dagelijks worden er wisselende gerechten en dagverse seizoensproducten aangeboden in het proeflokaal. Veel wordt bereid in eigen keuken en geproduceerd in het biologisch foodlab met een bakkerij, pastakeuken, kaasmakerij, champignons,- en paddenstoel kwekerij en worstenmakerij.

Kom eens langs en proef onder het genot van een vers gebrande kwaliteitskoffie van Maison Blanche Dael van heerlijke gerechten. Zo ontdek je meteen het verrassende aanbod van ambachtelijke en zelfgemaakte pasta’s, sauzen, brood en patisserie én eigen geïmporteerde hammen.
+4

Openingstijden


Dinsdag van 11:00-16:00 uur geopend.
Woensdag t/m zaterdag van 11.00-18.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Proeflokaal Watersleyde. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Proeflokaal Watersleyde

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!