Detail

Parkstad Plaza 'Werelds' Restaurant

Bij binnenkomst gaat de wereld van genieten voor de gasten open, in een ruime lobby wachten gasten rustig en met alle gemakken totdat het gezelschap compleet is en klaar voor het culinaire avontuur. In deze All-in formule betalen gasten voor de verblijfsduur, waarbij iedereen de keuze heeft tussen een verblijf van 2 of 3 uur. Alle non-alcoholische dranken zijn inbegrepen in het arrangement. Graag een alcoholisch drankje aan tafel? Dan is het mogelijk om deze middels de drankmunten (á € 1,-) bij de medewerkers achter de bar te bestellen.

De koks zijn dagelijks in de weer om de buffetten te voorzien van heerlijke gerechten uit verschillende wereld keukens. Daarnaast biedt de life-cook area alle mogelijkheden om een eigen gerecht samen te stellen en te genieten van verse vlees en vis gerechten bereid op een teppanyaki plaat of in de X-oven. Sushi liefhebber? Neem dan een kijkje in de sushi corner waar de sushi vers wordt gemaakt. Ook voor de vegetarische gasten is er voldoende keus, daarnaast houden de koks ook rekening met gasten die een gluten/lactose vrij dieet volgen. Tijd voor het dessert? Geniet van heerlijke verse gebakjes, schepijs, chocolade fonteinen, vers fruit, pannenkoekjes, wafels of tap het eigen softijs en geniet van verschillende toppings.

Voor de kinderen is er een uitgebreid speelparadijs bereikbaar via de mega glijbaan. Met onder meer een reuze apenkooi, een bioscoop, kleurtafels en een ontdek trein is er voldoende mogelijkheid om lekker te spelen. Dagelijks is ook de kids keuken geopend waar kinderen onder begeleiding lekkere koekjes voor thuis kunnen bakken.

Openingstijden


Werelds' Restaurant
Maandag t/m vrijdag van 16:00-22:30 uur, zaterdag van 15:00-22:30 en zondag van 13:00-22:30 uur.

Brasserie Parkstad Plaza
Maandag t/m zondag van 12:00-22:00 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Parkstad Plaza 'Werelds' Restaurant. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!