Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht

Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht

Lumière's groots opgezette Restaurant Café in de oude energiecentrale van de Sphinxfabrieken is dagelijks geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Aan 't Bassin, met schitterend uitzicht op het water, geniet je elke dag van heerlijke gerechten en drankjes. 

Lunchen, borrelen of aanschuiven voor een uitgebreid 3-gangendiner? Alles is mogelijk. Evengoed kun je terecht voor een lekkere, snelle hap voordat jouw film begint.

Elke zondagochtend kun je bij Lumière lekker ontbijten voorafgaand aan de film. Een filmontbijt kost € 21,50 (inclusief een filmticket, ontbijt, een glas versgeperste jus d'orange en een kop koffie of thee). 

Op zaterdag en zondag serveert de keuken ook ontbijtgerechten vanaf 10:00 uur. Voor het diner in het weekend is reserveren aanbevolen. 

Voorzieningen


  • Terras
  • Speelhoek

Openingstijden


Lumière Restaurant Café Maastricht is dagelijks geopend. 

Je kunt van maandag t/m vrijdag van 11:00-00:00 uur, en zaterdag en zondag van 10:00-00:00 uur hier heerlijk vertoeven. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je voor het restaurant online reserveren via de website, doordeweeks is een reservering niet nodig. 

Toegankelijkheid


In het gebouw is een lift en een invalidentoilet aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Lumière Cinema Restaurant Café Maastricht

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!