Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Le Bistro Hotel & Restaurant

Le Bistro Hotel & Restaurant

Grotestraat Centrum 3
Valkenburg
Restaurant Le Bistro bevindt zich midden in het gezellige centrum van Valkenburg aan de Geul. Je kunt hier genieten van een lunch, diner of iets lekkers voor bij de borrel. De medewerkers verwelkomen je graag binnen in de 'hoeskamer' of buiten op het verwarmde terras met zicht op de grote straat van Valkenburg aan de Geul. 

De menukaart bestaat uit diverse, huisgemaakt vis-, vlees- en pastagerechten. Deze zul je in ruime keuze op de kaart terugvinden, van een dry-aged entrecote tot echt Limburgs zuurvlees. Voor de kids serveren zij natuurlijk ook verschillende kleine gerechten.

Naast de uitgebreide dinerkaart worden er ook diverse dranken geserveerd, waaronder meer dan twintig speciaal bieren. Deze drankkaart wordt ieder seizoen in samenwerking met de bierbrouwerij zorgvuldig samengesteld.

Openingstijden


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Le Bistro Hotel & Restaurant. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Le Bistro Hotel & Restaurant

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!