Detail

IJsbaas

IJsbaas is dé ambachtelijke ijsmakerij van Zuid-Limburg. IJsbaas is een ‘baas’ in het maken van een authentiek én (h)eerlijk product. Bij IJsbaas draait alles om pure smaken, lokale ingrediënten en goede service.

In de ijswinkel staat sinds kort een schepijsvitrine met vierentwintig smaken schepijs. Klassieke favorieten zoals vanille, chocolade en aardbei worden naar een hoger niveau getild. Bij IJsbaas worden voortdurend nieuwe creaties zoals lemon cheesecake, After Eight en Ferrero Rocher ge­creëerd.

In de ijswinkel kun je tevens terecht voor een huisgemaakt vanille softijs met luxe topping, een echte milkshake, een luxe ijstaart, een exclusief ijsje op een stokje of voor de échte ijsliefhebber ijs in een potje of literbak voor thuis. 

Neem plaats in een van de gezellige zitjes en geniet!

Wist je dat?

IJsbaas beschikt sinds kort over een nieuwe ijsvitrine met maar liefst vierentwintig smaken ijs, waarvan er acht lactosevrij en vegan zijn.

IJsbaas levert aan de betere horecazaken en ijssalons in de regio Zuid-Limburg.
+6

Openingstijden


Maandag tot en met zondag van 12.00-20.00 uur geopend.

Voorzieningen


  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar IJsbaas. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!