Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo

Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo

Welkom in Kasteel Elsloo
Ervaar de warme sfeer en de veelzijdigheid van het weldadige zuiden, de rust van de natuur en de bevlogenheid van de regio. 

Geniet in het sfeerrijke kasteel van een goed glas wijn, een heerlijk gerecht, een sfeervolle overnachting, een stijlvolle bijeenkomst of een onvergetelijk feest. Kom en laat je verleiden door de rust, de verwennerij en de ambiance in Kasteel Elsloo. Puur en eerlijk verrassen.

Aanbieding

Take away: voorlopig elke dag van 12.00-18.00 uur.
Afhaal Experience Tasting menu: elke dag! Bestellen vóór 12.00 uur. Afhalen: 16.00-19.00 uur.
+4
Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo - Foto 0
Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo - Foto 1
Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo - Foto 2
Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo - Foto 3

Voorzieningen


  • Terras

Openingstijden


Proef de Frans mediterrane keuken met pure smaken en eerlijke ingrediënten en kies een à la carte gerecht dat je zal verrassen! Het menu volgt de seizoenen en zo zijn lekkere en gezonde producten uit de diverse jaargetijden voorhanden, dagelijks vers natuurlijk.

Wijnliefhebbers houden van nieuwe wijnen en verruimen graag hun kennis over deze heerlijke en ambachtelijke druivendrank. Laat de sommelier je verrassen.

Toegankelijkheid


Helaas zijn er geen hotelkamers met gehandicaptenvoorzieningen voorhanden. De kamers bevinden zich op de 1e en de 2e etage en het kasteel is niet voorzien van een personenlift. Wel heeft het restaurant een toilet met beugels.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.