Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo

Elsloo

Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo

Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo Maasberg 1Elsloo 046-4377666 Stuur e-mail
Welkom in Kasteel Elsloo
Ervaar de warme sfeer en de veelzijdigheid van het weldadige zuiden, de rust van de natuur en de bevlogenheid van de regio. Geniet in het sfeerrijke kasteel van een goed glas wijn, een heerlijk gerecht, een sfeervolle overnachting, een stijlvolle bijeenkomst of een onvergetelijk feest. Kom en laat u verleiden door de rust, de verwennerij en de ambiance in Kasteel Elsloo. Puur en eerlijk verrassen.

Overzicht

Adres
Maasberg 1, Elsloo
046-4377666
Openingstijden

Puur en eerlijk verrassen
Proef de Frans mediterrane keuken met pure smaken en eerlijke ingrediënten en kies een à la carte gerecht dat u zal verrassen! Het menu volgt de seizoenen en zo zijn lekkere en gezonde producten uit de diverse jaargetijden voorhanden, dagelijks vers natuurlijk.

Wijnliefhebbers houden van nieuwe wijnen en verruimen graag hun kennis over deze heerlijke en ambachtelijke druivendrank. Laat de sommelier u verrassen.

Gehandicapten

Helaas zijn er geen hotelkamers met gehandicaptenvoorzieningen voorhanden. De kamers bevinden zich op de 1e en de 2e etage en het kasteel is niet voorzien van een personenlift. Wel heeft het restaurant een toilet met beugels.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website