Detail

Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo

Welkom in Kasteel Elsloo!

Ervaar de warme sfeer en de veelzijdigheid van het weldadige zuiden, de rust van de natuur en de bevlogenheid van de regio. Geniet in het sfeervolle kasteel van een goed glas wijn, een heerlijk gerecht en een ontspannende overnachting. 

De Frans mediterrane keuken volgt de seizoenen en werkt uitsluitend met dagverse, natuurlijke producten, zo veel mogelijk uit de eigen regio. Als wijnliefhebber word je door de vondsten van de sommelier verrast.

Ook zijn er volop mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst of een onvergetelijk feest. Kom en laat je verleiden door de rust, de verwennerij en de ambiance in Kasteel Elsloo. Puur en eerlijk verrassend!
+4

Openingstijden


De keuken is alle dagen geopend van 12.00-17.00 uur en van 18.00-21.00 uur.

Voorzieningen


  • Terras

Toegankelijkheid


Het restaurant is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over een toilet met beugels. De hotelkamers zijn helaas alleen per trap bereikbaar en niet voorzien van gehandicaptenvoorzieningen.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!