Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland

Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland

Ontdek het huis van de Vrije Brouwer, het Bierkenniscentrum van Nederland. Dompel onder in de Gulpener bier- en brouwgeschiedenis. Daal af naar de gewelfde kelders met meer dan 100 verschillende bierstijlen vanuit de hele wereld. Brouw het eigen bier in de Microbrouwerij. Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij tijdens de rondleiding. Geniet van een Gulpener speciaalbier in de Hoptuin.

Bezoekers worden verrast door de smaak van de regio in het eetcafé waar volgens het 25 miles concept gewerkt wordt. Dit betekent dat alle ingrediënten uit een straal van 40 kilometer gehaald worden. Thuis aan de slag met bierbrouwen of op zoek naar een bierig cadeau voor het thuisfront? Kom dan langs in de Bierwinkel. 

Aanbieding

Beleef en ontdek het Gulpener BrouwLokaal en de Gulpener Bierbrouwerij tijdens één van de arrangementen: 
Gulpener beleving (corona proof).
Rondleiding Gulpener Bierbrouwerij.
Brouw je eigen bier.
Brouw mee met de brouwer.
High Beer: bierproeverij met lokale kazen.
Bier & spijs workshop.
Vintage bierproeverij.

Benieuwd naar de andere arrangementen of reserveringen?
Raadpleeg hiervoor de website.
+16
Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland - Foto 0
Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland - Foto 1
Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland - Foto 2
Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland - Foto 3

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike
  • Open haard

Openingstijden


Het Gulpener Brouwlokaal is dagelijks van 11:00-22:00 uur geopend. Ook toegankelijk voor enkel een hapje of een goed glas speciaalbier!

Parkeren:
Het beste kunnen bezoekers de auto op het Willem Alexanderplein of op de parkeerplaats aan de Tramweg parkeren. Parkeren is hier gratis. De bus brengt bezoekers tot voor de deur. Raadpleeg hiervoor de openbaar vervoer website. Sportievelingen die met de fiets komen, kunnen deze in de Hoptuin stallen.

Toegankelijkheid


Het eetcafé met terras en de Bierwinkel zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk via Rijksweg 19B. De Hoptuin is voor rolstoelgebruikers via de Rosstraat toegankelijk. Tevens is er een invalidentoilet beschikbaar.

Activiteiten

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!