Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Gasterie Dobbelsteyn

Gasterie Dobbelsteyn

Kerkstraat 23
Doenrade
Voor iedere gelegenheid is Gasterie Dobbelsteyn een goede locatie. Om lekker koffie te drinken of om uitgebreid te eten. Voor een klein
intiem dinertje of een groot feest. Trouwen op het terras of een kinderfeestje in de gymzaal. Lekker brunchen of een voorstelling kijken.
Alles is mogelijk bij Gasterie Dobbelsteyn. Beleef het in Doenrade!
Gasterie Dobbelsteyn - Foto 0

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike
  • Open haard

Openingstijden


Gasterie Dobbelsteyn is van 1 mei tot 1 oktober elke morgen vanaf 10.00 uur geopend. De keuken is dan tot 20.00 uur geopend, m.u.v. de donderdag, de keuken is dan tot 17.00 uur geopend. Vanaf 1 oktober tot 1 mei is Gasterie Dobbelsteyn dagelijks vanaf 11.00 uur geopend en op zondag vanaf 10.00 uur geopend. Ook dan sluit de keuken om 20.00 uur en op donderdag om 17.00 uur.

Toegankelijkheid


De locatie is makkelijk bereikbaar en er is een invalidentoilet voorhanden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Gasterie Dobbelsteyn. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!