G7 Food & Drinks

G7 Food & Drinks

Sinds 2018 verwennen de medewerkers de gasten in het hartje van Sittard in een relaxte sfeer met pure, eerlijke gerechten van regionale herkomst voor een goede prijs-kwaliteit. Er wordt gewerkt met een dagelijks wisselend menu met verrassende, eigentijdse gerechten en verse ingrediënten. 

Om ook een steentje bij te dragen aan het milieu wordt er zoveel mogelijk met duurzame producten gewerkt. Een groot deel van de groenten en kruiden wordt zelf geteeld. Iedereen is welkom voor een kop koffie, lichte lunch of en culinair diner. De naast gelegen Gruizenkerk wordt gebruikt als kleinschalige evenementenlocatie voor gezelschappen tot negentig personen.
G7 Food & Drinks - Foto 0
G7 Food & Drinks - Foto 1
G7 Food & Drinks - Foto 2
G7 Food & Drinks - Foto 3

Openingstijden


Maandag en dinsdag gesloten.
Zondag van 17.00-21.00 uur geopend.
Woensdag tot en met zaterdag van 12.00-21.00 uur geopend.
De evenementenlocatie Gruizenkerk is zeven dagen per week te reserveren!

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar G7 Food & Drinks. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.