Detail

De Verloren Kost

De Verloren Kost is een kleinschalig agrarisch bedrijf met een passie voor paarden en pony’s. De Verloren Kost biedt pony lessen aan in kleine groepen voor kinderen van 6-12 jaar. Daarnaast kunnen bezoekers  terecht voor het stallen van paarden. De Verloren Kost is een unieke locatie met rust en ruimte voor jezelf en het paard, persoonlijke aandacht en heel veel pony pret.

Gasten kunnen op het gezellige, deels overdekte en verwarmde boerderijterras genieten van een heerlijke kop koffie met een Luikse wafel, een stuk echte Limburgse vlaai of een verse kop soep of ander lekkers van de lunchkaart. En voor de kids is er overheerlijk vers Italiaans schepijs. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Aanbieding

Ponypret
Voor alle kinderen tussen de 6 en de 12 jaar die het leuk vinden om een ochtend plezier te beleven met een pony. Bij Ponypret ‘De Verloren Kost’ leren kinderen spelend de beginselen van het paardrijden en maken kennis met de verzorging en de begeleiding van een pony. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00-11:30 uur. Inschrijven kan van de website of telefonisch. Prijs: € 15,- per persoon.
+6

Openingstijden


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Verloren Kost. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van De Verloren Kost

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!