Detail

De Twee Gezusters

Ontdek de groene oase, midden in Heerlen
De Heerlense kloosters Luciushof en Savelbergklooster zijn al heel lang buren en nauw met elkaar verbonden. Als De Twee Gezusters treden ze naar buiten toe als één.

Van Hollandse pot tot culinair genot
Gasten die van (h)eerlijke gerechten gerechten houden, is brasserie De Twee Gezusters een gezellige ontmoetingsplek. Er wordt onder andere een smakelijk 3-gangenmenu geserveerd. Op zondag vanaf 12.00 uur en alle andere dagen van de week vanaf 16.00 uur en dit voor maar € 8,75. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit de à la carte-menukaart. De brasserie telt 70 zitplaatsen.

Wil je rustig werken (gratis wifi) of genieten van een gezamenlijk diner met je familie in de tuinkamer (tot maximaal 50 personen), of genieten van het leven op een zonnig terras, dit kan in de unieke binnentuin. Ook op het terras (met 50 zitplaatsen) wordt naar wens een á la carte maaltijd of alleen een heerlijke kop koffie of thee met een vers stukje Limburgse vlaai geserveerd.

Aanbieding

De Twee Gezusters biedt weer de afhaal en bezorgservice aan, raadpleeg de website voor meer info betreffende het menu.
De bezorgservice vindt plaats op maandag, woensdag en vrijdag na 15.00 uur en afhalen kan op diezelfde dagen vanaf 13.00 uur bij de locatie Putgraaf.
De kosten zijn gelijk gebleven, € 25,- per drie maaltijden en bij je thuis bezorgd. Blijf gezond en tot binnenkort. Bestel via: 045-5711137.
+6

Openingstijden


De brasserie bij De Twee Gezusters is door de week geopend van 9.30-20.00 uur en in het weekend van 12.00-20.00 uur. De keuken sluit om 19.00 uur.

Toegankelijkheid


Alle ruimtes en tuin zijn geschikt voor mensen met een handicap, tevens beschikt de locatie over een volledig ingerichte toiletvoorziening speciaal voor mensen met een handicap en/of rolstoel gebruikers.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Twee Gezusters. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!