De Rimburgerhoeve

De Rimburgerhoeve

Rimburgerweg 176
Landgraaf
De Rimburgerhoeve is van oudsher bekend als voortreffelijk manegebedrijf met een geweldige eet- en drinkgelegenheid. De authentieke en sfeervolle binnenruimtes worden aangevuld met twee terrassen. 

Zo is het landelijk, rustig en bijzonder gastvrij toeven bij de Rimburgerhoeve. Je kunt genieten op het gezellige buitenterras maar als je kiest voor meer beschutting kun je plaatsnemen op het overdekte terras met uitzicht over de activiteiten op het manegebedrijf en omliggende landerijen.

Vijf dagen in de week is de eet- en drinkgelegenheid geopend en kun je genieten van een heerlijk drankje of een dagvers gerecht uit de lunch- of dinerkaart.

Aanbieding

Tijdens je wandel of fietstocht is het heerlijk genieten van het huisgemaakt gebak of een ander lunch- of dinergerecht.

Voorzieningen


  • Open haard
  • Oplaadpunt e-bike
  • Terras
  • Speeltuin

Openingstijden


Woensdag tot en met zondag van 11:00-19:00 uur geopend. Andere dagen en tijden op reservering mogelijk.

Toegankelijkheid


De Rimburgerhoeve beschikt over een invalidenlift voor de bereikbaarheid van de eet- en drinkgelegenheid en het overdekte terras. Een invalidentoilet is aanwezig in de eet- en drinkgelegenheid en in het stallencomplex.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Rimburgerhoeve. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!