Detail

Hoeve de Laethof

Kom binnen in de enorme carréhoeve, bezoek het beschutte terras binnen de poorten van De Laethof of geniet vanuit de verwarmde serre van je welverdiende versnaperingen voor tijdens of na je wandel- of fietstocht. 

Geniet van luxe borrelplanken met lokale producten (vlees, vis en plantaardig) een verse kop cappuccino van de lokale koffieleverancier, een dampende kop thee, een warme chocomelk met dikke slagroom, dagverse vlaai en appeltaart van de lokale bakker, een verse biologische smoothie, een zalige kop vers gemaakte soep, knapperig warm of koud brood beeld met verse producten of iets anders lekkers. Lokale (uit Mesch!) en buitenlandse wijnen en bieren, een tosti met dik bruin desem-brood, een maaltijdsalade of dikke hamburger en meer. 

Laat je in de Laethof verwennen met de typisch Limburgse gastvrijheid. Tot gauw!

Wist je dat?

Mesch het eerst bevrijd is in de Tweede Wereldoorlog? En dat de Duitsers de Hoeve van de Laethof in brand hebben gestoken als rookgordijn voor de Amerikanen? Het kleine dorp Mesch elf rijksmonumenten telt?Mesch het oudste kerkdorp van Nederland is (Pancratiuskerk)?Het beginshot waarbij Kapelaan Odekerken met de fiets valt (Dagboek van een Herdershond) in Mesch is opgenomen en onderdeel is van een wandeling vanuit de Laethof?Dat er drie wandelingen voor je klaar liggen (4,5/9/12,5 kilometer)?
+12

Openingstijden


Geopend van woensdag t/m zondag tussen 10.30-18.00 uur. Tot gauw!

Voorzieningen


  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


De ingang bij de Serre en de Hoeve is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en scootmobilisten. Tevens zijn er ruime toiletten met een hoge zitting voorhanden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve de Laethof. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!