Detail

De Kornuiten van Koraal

De Kornuiten van Koraal is sinds 2021 gevestigd in Lemiers, in een voormalig tuincentrum. Dit gezellige etablissement benadrukt de passie voor verse ingrediënten, eenvoudig en eerlijk koken en een gemoedelijke sfeer. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen in en om de bruncherie leren, werken en genieten.

Het menu biedt een selectie van originele gerechten, die allemaal in eigen keuken zijn gemaakt door het team en getalenteerde kok. Dankzij een aantal lekkere en de meest onverwachte combinaties van ingrediënten is er voor ieder wat wils.

De Kornuiten van Koraal is geliefd bij zowel de lokale bewoners alsook de vakantiegasten in het mooie Heuvelland. De organisatie koopt lokaal in waardoor er verse producten en de hoogste kwaliteit op een eenvoudige doch elegante manier gepresenteerd worden.

Wacht niet langer en neem een hap; kom vandaag nog langs. In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken.
+1

Openingstijden


Woensdag tot en met zondag van 10.00-18.00 uur geopend. Bruncherie de Kornuiten van Koraal biedt vele mogelijkheden binnen en buiten de openingstijden.
Ook geschikt voor feestelijke gelegenheden, festiviteiten en andere bijeenkomsten. Vraag naar de mogelijkheden.

Voorzieningen


  • Speelhoek
  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


De Kornuiten van Koraal is ongehinderd toegankelijk voor mindervaliden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Kornuiten van Koraal. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!