Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Coffee Mundo The Library Espresso & Brew Bar

Sittard Bezoek website

Coffee Mundo The Library Espresso & Brew Bar

Coffee Mundo The Library Espresso & Brew Bar Ligne 6Sittard 0468883676 Stuur e-mail Naar de website
Met Coffee Mundo® maken gasten een reis door de wereld van de koffie. Gasten beleven de verschillende smaken van de beste Arabica koffies ter wereld, op ieder moment en voor iedere ‘mood’. Coffee Mundo® heeft alle koffie's speciaal geselecteerd door jarenlange ervaring op de koffiemarkt én na een strenge controle op kwaliteit, smaak en aroma. Coffee Mundo® wenst een goede en smaakvolle reis!

Wil je thuis van jouw dagelijkse koffie of cappuccino genieten? COFFEE MUNDO levert haar bekende houseblend, maar ook heerlijke ’special origins’, versgebrand aan huis. Ook is speciaal voor deze periode het 'SAMEN SOEP' idee opgezet. Bestel een vers, werelds soeppakket voor jezelf, je (groot)ouders of iemand die het goed kan gebruiken en je doneert hiermee meteen €2,50 aan het Rode Kruis ten behoeve hun Ready2Help (burgerhulp)netwerk. Bestel je soeppakket hier!


Overzicht

Adres
Ligne 6, Sittard
0468883676
Openingstijden

Maandag van 08:00-18:00 uur.
Dinsdag van  08:00-18:00 uur.
Woensdag van 08:00-18:00 uur.
Donderdag van 08:00-20:00 uur.
Vrijdag van 08:00-18:00 uur.
Zaterdag van 10:00-17:00 uur.
Koopzondagen van 12.00-17.00 uur.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Coffee Mundo The Library Espresso & Brew Bar. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Coffee Mundo The Library Espresso & Brew Bar

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Bier Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website