Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Coffee Mundo Sittard Espresso & Brew Bar

Met Coffee Mundo® maken gasten een reis door de wereld van de koffie. Gasten beleven de verschillende smaken van de beste Arabica koffies ter wereld, op ieder moment en voor iedere ‘mood’. Coffee Mundo® heeft alle koffie's speciaal geselecteerd door jarenlange ervaring op de koffiemarkt én na een strenge controle op kwaliteit, smaak en aroma. Coffee Mundo® wenst een goede en smaakvolle reis!

Aanbieding

Wil je thuis van jouw dagelijkse koffie of cappuccino genieten? COFFEE MUNDO levert haar bekende houseblend, maar ook heerlijke ’special origins’, versgebrand aan huis. Ook is speciaal voor deze periode het 'SAMEN SOEP' idee opgezet. Bestel een vers, werelds soeppakket voor jezelf, je (groot)ouders of iemand die het goed kan gebruiken en je doneert hiermee meteen €2,50 aan het Rode Kruis ten behoeve hun Ready2Help (burgerhulp)netwerk. Bestel je soeppakket hier!  

Openingstijden


Coffee Mundo® Sittard, Markt 3, Sittard.
Maandag van 11:30-18:00 uur.
Dinsdag van 10:00-18:00 uur.
Woensdag van 10:00-18:00 uur.
Donderdag van 09:00-21:00 uur.
Vrijdag van 10:00-18:00 uur.
Zaterdag van 10:00-17:00 uur.
Koopzondagen van 12:00-17:00 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Coffee Mundo Sittard Espresso & Brew Bar. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!