Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Café Restaurant De Zwarte Madonna

Café Restaurant De Zwarte Madonna

De Zwarte Madonna, naast Landal Hoog Vaals en op loopafstand van Kasteel Vaalsbroek, is een gezellig restaurant met vriendelijke bediening en kleine prijzen. De mooie koffie met likeur en slagroom, een glaasje water en uiteraard een koekje, de lekkere luxe Limburgse vlaaien en de warme appeltaart staan vanaf 10.30 uur voor de bezoekers klaar.

Van dinsdag tot en met zondag heeft De Zwarte Madonna een geweldig driegangenmenu voor € 18,95, dat start met een kop lekkere soep en als hoofdgerecht Limburgs zuurvlees, schnitzel, scholfilet of kipsaté met heerlijke frites. Het nagerecht is een ijsje met slagroom of een mooi kopje koffie. Daarnaast worden er ook drie gangen menu's met een hemelse biefstuk, een zalige zalmmoot of een duivelse spaakham geserveerd voor de prijs van € 23,95. Ook voor de kleintjes zijn er verschillende kindermenu's verkrijgbaar.

In het bijzonder sfeervolle restaurant naast het voormalige klooster, waar altijd Limburgse muziek klinkt, zitten gasten op antieke bidstoeltjes uit een Belgisch zusterklooster. Verder zijn er een prachtige bar gemaakt van twee altaren, kerklampen, een biechtstoel en een rijk uitgesneden koorbank te bewonderen. De muren zijn geheel volgehangen met oude religieuze prenten en grote kerkbeelden, hetgeen voor velen een feest van herkenning is. Als het weer het toestaat zitten gasten heerlijk op het ruime terras. 

De Zwarte Madonna is gevestigd in het vrij toegankelijke park van het religieus Museum Vaals. Dit is een spraakmakend museum in een voormalige kloosterkapel, waar bezoekers overweldigend omringd worden door ruim 200 kerk- en kloosterbeelden van 1 tot wel 3,5 meter. Bezoekers ontvangen bij het bezoek aan het museum informatie over de betekenis van de eigen voornaam en hun persoonlijke beschermheilige. 

In het park staat het meest gefotografeerde Jezusbeeld van Nederland, veel religieuze kunst en een mooie Mariakapel voor het branden van een kaarsje.

Aanbieding

Van dinsdag tot en met zondag biedt De Zwarte Madonna een geweldig driegangenmenu voor € 18,95 aan, dat start met een kop lekkere soep en als hoofdgerecht Limburgs zuurvlees, schnitzel, scholfilet of kipsaté met heerlijke frites. Het nagerecht is een ijsje met slagroom of een mooi kopje koffie!
+4
Café Restaurant De Zwarte Madonna - Foto 0
Café Restaurant De Zwarte Madonna - Foto 1
Café Restaurant De Zwarte Madonna - Foto 2
Café Restaurant De Zwarte Madonna - Foto 3

Openingstijden


Dinsdag tot en met zondag van 10.30 uur tot 21.00 uur (keuken geopend tot 20.00 uur).

Toegankelijkheid


Een rolstoeltoilet is aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Café Restaurant De Zwarte Madonna. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Café Restaurant De Zwarte Madonna

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!