Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Brouwerij De Fontein

Brouwerij De Fontein

Brouwerij De Fontein is een kleinschalige, ambachtelijke brouwerij met een sfeervol proeflokaal en terras. Zo kun je in een landelijke omgeving van alle huisgemaakte producten genieten die de brouwerij te bieden heeft zoals: speciaalbieren, likeuren, vlaai, et cetera. In de zomer kan dat op het weidse terras, in de winter lekker bij de kachel.

De omgeving kent vele mooie fiets en wandelroutes en is kindvriendelijk. Het proeflokaal is gelegen aan de knooppuntenroute nabij knooppunt 41. Op de website van Brouwerij de Fontein vind je verschillende wandel en fietsroutes die als begin en eindpunt de Fontein kennen.

Deze zijn van de website af te halen en makkelijk uit te printen. In het proeflokaal is ook gratis het wandelboekje 'Stein, stil genieten' te verkrijgen met een vijftal routes in en rond Stein.
 
Vanwege de huidige maatregelen tegen het coronavirus worden momenteel geen rondleidingen in de brouwerij verzorgd.
 

Aanbieding

Nieuw in het assortiment:

Biergin
Huisgestookt uit eigen bier en door toevoeging van een uitgebalanceerde mix aan kruiden en specerijen omgetoverd tot een zachte, kruidige gin.

Sjíem
Engelse soldaten die zich in de Dertigjarige oorlog (1681-1648) in Zuid-Nederland verschansten noemden de gin (en jenever) ook wel ‘Dutch Courage’. 

Brouwerij De Fontein heeft dat naar het Steinse dialect vertaald als: Sjíem (energie/wilskracht), een toepasselijke naam voor de eigenzinnige, Steinse bier-gin.

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike
  • Open haard

Openingstijden


Brouwerij De Fontein is geopend op woensdag tot en met zondag van 10.00-20.00 uur. Voor openingstijden met/rond de feestdagen kun je het beste de website raadplegen.

Toegankelijkheid


Het proeflokaal en de brouwerij zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Brouwerij De Fontein. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Brouwerij De Fontein

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!