Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Brasserie Royal

Grotestraat Centrum 37
Valkenburg
Bij Brasserie Royal kunnen gasten voor een heerlijke kop koffie, gebak, lunch, borrelplank of avondmaaltijd genieten. Gelegen midden in het centrum waar gasten ook buiten van een hapje of drankje op het verwarmde terras kunnen genieten. Gasten kunnen al voor € 25,- van een heerlijk uitgebreid 3-gangen keuzemenu genieten. Brasserie Royal biedt ook een ruim assortiment van pasta, pizza en salades aan.

Aanbieding

Brasserie Royal biedt een aantrekkelijk geprijsd 3-gangen keuze menu aan vanaf € 25,-. Daarnaast zijn er een aantal specialiteiten die je niet mag missen: Kom eens proeven van de lekkere spareribs of de heerlijke saté.

Vanaf 1 september gaan weer diverse acties van start:
Maandag: onbeperkt spareribs voor € 15,- per persoon.
Donderdag: onbeperkt saté van varkenshaas voor € 15,- per persoon.

Openingstijden


Iedere dag van 10:00-22:00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Brasserie Royal. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Leuks in de buurt!