Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Brasserie Abshoven

Brasserie Abshoven

Eten in een oude kerk, heb je dit wel eens gedaan? In de brasserie en op het terras kun je genieten van een goed aangeklede kop koffie of bijvoorbeeld een speciaalbier. Maar ook van het zelfgemaakte lekkers uit de keuken! 


Zo is er altijd de huisgemaakte vlaai, maar er zijn ook heerlijke huisgemaakte soepen, broodjes, salades, warme gerechten en meer voor je verkrijgbaar. Ook voor groepen is Brasserie Abshoven een mooie locatie om te ontbijten, te lunchen en te dineren!

 

Achter de kerk ligt een prachtig, rustig terras. Het kijkt uit over het Absbroekbos en het natuurgebied Geleenbeekdal, waarin prachtige wandel- en fietsroutes lopen. Je bent daarom (ook binnen) met wandelschoenen en honden welkom. 


Parkeren kan gratis voor de deur. Het terras ligt beschut door het stukje ruïne dat de sloop van het voormalig klooster heeft overleefd.

 

's Avonds toveren de medewerkers voor besloten gezelschappen het pand om tot prachtige feestlocatie! Abshoven leent zich uitstekend om je bruiloft, verjaardag of een personeelsfeest te vieren!

Aanbieding

Voor bezorgen en afhalen is Brasserie Abshoven momenteel geopend! Zie de website voor alle heerlijkheden!

Donderdag t/m zondag van 11:00-19:00 uur. Je kunt via de website bestellen.
+6
Brasserie Abshoven - Foto 0
Brasserie Abshoven - Foto 1
Brasserie Abshoven - Foto 2
Brasserie Abshoven - Foto 3

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike

Openingstijden


Voor bezorgen en afhalen is Brasserie Abshoven momenteel geopend! Zie de website voor alle heerlijkheden! 

Donderdag t/m zondag van 11:00-19:00 uur. Je kunt via de website bestellen.

Toegankelijkheid


Brasserie Abshoven is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. Hier kun je ook je baby verschonen. 

Met rolstoelen, rollators en kinderwagens is het terras bereikbaar door buitenom te gaan. Er is een verhard pad aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Brasserie Abshoven. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!