Detail

Restaurant Brasserie Abshoven

Eten in een oude kerk, heb je dit wel eens gedaan? In de brasserie en op het terras kun je genieten van een goed aangeklede kop koffie of bijvoorbeeld een speciaalbier. Maar ook van het zelfgemaakte lekkers uit de keuken! 


Zo is er altijd de huisgemaakte vlaai, maar er zijn ook heerlijke huisgemaakte soepen, broodjes, salades, warme gerechten en meer voor je verkrijgbaar. Ook voor groepen is Restaurant Brasserie Abshoven een mooie locatie om te ontbijten, te lunchen en te dineren! De uitgebreide dinerkaart geldt vanaf 16.30 uur. De keuken is geopend tot 20.30 uur.


Achter de kerk ligt een prachtig, rustig terras. Het kijkt uit over het Absbroekbos en het natuurgebied Geleenbeekdal, waarin prachtige wandel- en fietsroutes lopen. Je bent daarom (ook binnen) met wandelschoenen en honden welkom. 


Parkeren kan gratis voor de deur. Het terras ligt beschut door het stukje ruïne dat de sloop van het voormalig klooster heeft overleefd.

+6

Openingstijden


Restaurant Brasserie Abshoven is dagelijks geopend van 10.30-21.30 uur. Je kunt tot 16.30 uur gerechten uit de lunchkaart kiezen (zaterdag en zondag tot 15.30 uur), hierna kun je gerechten uit de dinerkaart kiezen. De keuken sluit dan om 20.30 uur.

Voorzieningen


  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


Restaurant Brasserie Abshoven is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. Hier kun je ook jouw baby verschonen.

Met rolstoelen, rollators en kinderwagens is het terras bereikbaar door buitenom te gaan. Er is een verhard pad aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant Brasserie Abshoven. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!