Bodega I Winebar Local 1478

Bodega I Winebar Local 1478

Grotestraat centrum 10
Valkenburg
LOCAL 1478 is een typisch Mediterraanse bodega I Winebar in het hart van Valkenburg, gevestigd in een authentieke pijpenlade midden in de grote 'toeristen' straat. 

In deze bodega I Winebar, dat staat voor kleine eet- en drinkgelegenheid, komt het beste van het Middellandse zeegebied samen, op het bord én in het glas. En als er één streek in Europa is waar mensen het levens genieten tot een ware kunst hebben verheven dan is het rond de Middenlandse zee. Door de open keuken aan de voorzijde, de gedroogde hammen aan het plafond en de informele inrichting proef je meteen de gezellige sfeer. 

Met enkel verse producten op de menukaart, bereid met invloeden uit onder andere Portugal, Spanje, Griekenland, Frankrijk en Italië wordt iedereen al snel voor een verrukkelijk probleem gesteld: een bordje Pata Negra, Chorizo of truffelsalami? Een Flammkuchen Jamon di Parma of Ansjovis Pikante? Of toch liever makreel a la plancha? Suggesties van de Chef: 'Plateau LOCAL 1478'. 

Binnenlopen bij LOCAL 1478 kan op ieder gewenst moment en voor iedere gelegenheid. Met zijn tweeën, met vrienden of zelfs met een compleet gezelschap. Een paar uurtjes gezellig borrelen of een lange avond Mediterraans genieten, bij Local 1478 kun je uitstekend terecht. 

Openingstijden


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bodega I Winebar Local 1478. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!